Ravoli lezzetleri sevenlerin mutlaka denemesi gereken bir tarif Etli ravioli ağızda dağılan kıvamı ile özel bir lezzet seçeneği olarak öne çıkıyor. Peki, Etli ravioli nasıl yapılır? Etli ravioli nedir? Etli ravioli nasıl yapılır, Etli ravioli yapılırken nelere dikkat edilir? MasterChef’te Etli ravioli yapıldı, evde klasik Etli ravioli yapıldı! İşte en güzel Etli ravioli!
ETLİ RAVİOLİ TARİFİ!
İçindekiler
- Taze makarna için:
- 300 gr 00 un
- 3 yumurta
- Doldurma için:
- 150 gr sığır eti
- 150 gr domuz eti
- 50 gr parmesan
- 50 mi beyaz şarap
- 10 gr tereyağı
- Yarım kereviz sapı
- Yarım beyaz soğan
- Yarım havuç
- 2 adet defne yaprağı
- 1 yumurta sarısı
- 1 tutam tuz
- sızma zeytinyağı
- Aletler
- 1 sayfa
- 1 Dişli tekerlek
- 1 sıkma torbası
eritin ve sotelemek için doğranmış sebzeleri ekleyin. İki defne yaprağı ekleyin ve baharatlayın. Domuz eti ve sığır eti ekleyin ve orta yüksek ateşte 5 dakika pişirin. Tuzlayın ve beyaz şarapla karıştırın . Şarabın tamamen buharlaşmasına izin verin, ardından ısıyı düşürün ve eti pişirmeyi tamamlayın. Eti ocaktan alın ve biraz soğumaya bırakın. Defne yapraklarını çıkarın ve eti blendere koyun. Eti karıştırın, ardından yumurta sarısı ve rendelenmiş parmesanla birlikte bir kaseye koyun ve tüm malzemeleri birleştirmek için karıştırın. Karışımı metal ucu olmayan , sadece makasla keserek sıkma torbasına koyun.